Ολυμπιακός: «Απέρριψε πρόταση 5 εκ. ευρώ για τον Ελ Καμπί»
Η αναφορά του Africa Foot στο ενδιαφέρον για τον Ελ Καμπί και την απάντηση του Ολυμπιακού.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει γίνει περιζήτητος στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με το Africa Foot, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας είπε «όχι» σε πρόταση που κατέθεσε η Ναντ για τον Μαροκινό διεθνή φορ.
Παρότι το συμβόλαιο του Ελ Κααμπί λήγει το καλοκαίρι του 2026, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως προτεραιότητα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Παράλληλα με τις συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους, απορρίπτουν κάθε κρούση που φτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ.
Ο 32χρονος επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων τόσο από την Ευρώπη όσο και από άλλες αγορές. Πριν λίγες ημέρες, το Footmercato ανέφερε το ισχυρό ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, ενώ το Africa Foot έκανε λόγο για ενδιαφερόμενους συλλόγους από Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Africa Foot, η Ναντ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ελ Κααμπί, όμως η απάντηση των Πειραιωτών ήταν αρνητική. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα της Ligue 1 αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Το δημοσίευμα αναφέρει:
“Η ελληνική ομάδα θεωρεί ανεπαρκή τη προσφορά της Ναντ, η οποία υπολογίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, αρνούμενη έτσι να παραχωρήσει έναν από τους βασικότερους παίκτες της. Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια περίοδο κρίσης στην επίθεση της Ναντ στην Ligue 1, καθώς ο σύλλογος αναζητά ενίσχυση στη γραμμή κρούσης ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων των Γάλλων, οι οποίοι υπέβαλαν μια αρχική πρόταση για να εξετάσουν τις προθέσεις του Ολυμπιακού ως προς τη διαπραγμάτευση”, τονίζει αρχικά το εν λόγω δημοσίευμα, για να προσθέσει τα εξής:
“Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι πρόθυμη να αποχωριστεί εύκολα τον κορυφαίο της επιθετικό. Η αρχική πρόταση της Ναντ, ύψους περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ, απορρίφθηκε άμεσα.
Ο ελληνικός σύλλογος αξιώνει τουλάχιστον 12 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ελ Κααμπί, ποσό που βασίζεται επίσης στη συμφωνία που υπογράφηκε πρόσφατα με τον παίκτη για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, ενισχύοντας έτσι τη διαπραγματευτική θέση του Ολυμπιακού οικονομικά και αγωνιστικά”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγιούμπ Ελ Καμπί: Μπήκε στο top 20 των σκόρερ σε όλη την ιστορία του Ολυμπιακού!
- Ολυμπιακός: Το χρυσό κεφάλαιο του Αγιούμπ Ελ Καμπί
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ο Γιαζιτζί είναι πολύτιμος σ’ αυτόν τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Τα ρίχνει όλα στην αστυνομία για τα γεγονότα του Μετς
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ 100-93: Νέα «100άρα» με πολυφωνία και συνεχίζει αήττητος!
