Aρης: Η επίσκεψη από τον πρόξενο στο Αμβούργο, ανιψιό του Κλεάνθη Βικελίδη!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την αποστολή του ΑΡΗ Betsson στο Αμβούργο επισκέφθηκε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη γερμανική πόλη, Ιωάννης Βικελίδης, ανιψιός του αείμνηστου Κλεάνθη Βικελίδη.
Ο πρόξενος της Ελλάδας στο Αμβούργο, Ιωάννης Βικελίδης, επισκέφθηκε την αποστολή του Αρη Betsson. Πρόκειται για τον ανιψιό του θρύλου του Αρη Κλεάνθη Βικελίδη, σημαία του ποδοσφαιρικού Αρη, που έχει δώσει και το όνομά του στο γήπεδο της ομάδας.
Ο Ιωάννης Βικελίδης, συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του στο προξενείο, Μάνο Βασιλειάδη, συνομίλησε με τους προπονητές, τους αθλητές και το σταφ της ομάδας, προσφέροντας σε όλους αναμνηστικά δώρα.
Από την πλευρά του Αρη Betsson, ο team manager, Χρήστος Ταπούτος, πρόσφερε με τη σειρά του δώρα στον κ. Βικελίδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ομάδα για τον αποψινό (20.30) αγώνα, στον οποίο, όπως και πέρυσι, θα είναι παρόντες, μαζί με τους εκατοντάδες φίλους του Αρη Betsson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το πλάνο ενδεκάδας του Μεντιλίμπαρ για Ηρακλή
- Νίκος Σαρίδης: Ο Εσκενάζυ, οι «τροτσκιστές» και το Κύπελλο
- Ολυμπιακός: «Όλα ανοικτά για το μέλλον του Μπαρτζώκα» αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι
- Αλμπερίκο Εβάνι: Ο πολύτιμος ρολίστας που χάρισε στη Μίλαν ένα Διηπειρωτικό
- Super League: Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, οι ορισμοί της 15ης αγωνιστικής
