ΝΒΑ: Η ευκαιρία του Τζοκ Λαντέιλ και το τριπλ νταμπλ του Γκίντι

Με 28 πόντους του Τζάρεν Τζάκσον Jr. και κομβικά τρίποντα του Τζοκ Λαντέιλ, που άρπαξε την ευκαιρία, οι Γκρίζλις επικράτησαν 116-110 των Τίμπεργουλβς, ενώ με τριπλ-νταμπλ του Τζος Γκίντι και 25 πόντους του Κόμπι Γουάιτ, οι Μπουλς νίκησαν με 127-111 τους Καβαλίερς

Στα δύο ματς που είχε το πρόγραμμα του ΝΒΑ, οι Γκρίζλις συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και νίκησαν 116-110 τους Τίμπεργουλβς, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες πέρα από τον Τζάρεν Τζάκσον Jr. που είχε 28 πόντους και 12 ριμπάουντ και από τον ψηλό Τζοκ Λαντέιλ, που άρπαξε την ευκαιρία και έδωσε τη δική του παράσταση.

Ο συνήθως αναπληρωματικός του Ζακ Εντι, είχε 20 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και ευστόχησε σε τέσσερα τρίποντα, ρεκόρ καριέρας, δίνοντας ουσιαστικά και τη νίκη στην ομάδα του!

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Μπουλς επικράτησαν με 127-111 των Καβαλίερς, έχοντας ως  πρωταγωνιστές τους Τζος Γκίντι και Κόμπι Γουάιτ.

Ο Αυστραλός Γκίντι σημείωσε 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, φτάνοντας στο έκτο τριπλ-νταμπλ του τη φετινή σεζόν, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με πέντε εύστοχα τρίποντα.Ο Κόμπι Γουάιτ, πρόσθεσε 25 πόντους και ο Νίκολα Βούτσεβιτς άλλους 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News