Ξέσπασμα της Καρυστιανού: «Νέο δόλιο χτύπημα της Κυβέρνησης»
Το ξέσπασμα της Μαρίας Καρυστιανού.
Στην επίθεση της κυβέρνησης προς τον Σύλλογο Θυμάτων και Συγγενών των Τεμπών 2023 αναφέρεται η Μαρία Καρυστιανού σε ανάρτησή της στο Facebook. Αφορμή ο έλεγχος που πραγματοποίησε την Παρασκευή κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ από την Θεσσαλονίκη στα γραφεία του Συλλόγου.
Όπως τονίζει η ίδια: «Να μας πει όμως το Υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ με ποια κριτήρια προτεραιοποίησε τον φορολογικό έλεγχο του Συλλόγου των Τεμπών, όταν φάκελοι – φωτιά είναι θαμμένοι στα συρτάρια τους επί σειρά ετών με απώλειες δισεκατομμυρίων ευρώ από το δημόσιο ταμείο».
Δείτε την ανάρτηση της κ.Καρυστιανού:
«ΝΕΟ δόλιο χτύπημα της Κυβέρνησης για την τρομοκράτηση και φίμωσή μας: Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Τεμπών. Όλα είναι καθαρά και διάφανα, για αυτό και εξαρχής τασσόμουν υπέρ της απόλυτης δημοσιοποίησης τους. Άρα η προσπάθειά τους για σπίλωση θα πέσει πάλι στο κενό.
Να μας πει όμως το Υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ με ποια κριτήρια προτεραιοποίησε τον φορολογικό έλεγχο του Συλλόγου των Τεμπών, όταν φάκελοι – φωτιά είναι θαμμένοι στα συρτάρια τους επί σειρά ετών με απώλειες δισεκατομμυρίων ευρώ από το δημόσιο ταμείο.
Πρέπει να υπάρξει και σε αυτό λογοδοσία:
Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και με ποια ευρήματα έκλεισαν όταν σκόνταψαν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;
Και βέβαια πόσοι φάκελοι με ηχηρά ονόματα καν δεν ελέγχθηκαν, δηλαδή δεν άνοιξαν ποτέ;
Αλλά και πόσοι έλεγχοι χωρίς ευρήματα κατέληξαν σε ανυπόστατα τεράστια πρόστιμα σε βάρος όσων τόλμησαν να ορθώσουν τη φωνή τους κατά του συστήματος;
Αναμένουμε απάντηση σε όλα τα ερωτήματα από τον Διοικητή της ΑΑΔΕ και από τον Υπουργό Οικονομικών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σμαΐλοβιτς: Το όνομά του είναι Ζινεντίν για τον λόγο που φαντάζεσαι
- Λουτσέσκου: «Μίδας» στην Αλ Σαντ - Το συμβόλαιο του Ρουμάνου
- ΑΕΚ: Ποιοι κόπηκαν από την προετοιμασία
- Εθνική Ελλάδος: Με ποιες ομάδες διασταυρώνεται στη β’ φάση των προκριματικών του MundoBasket
- Ελλάδα-Πορτογαλία 56-71: Επικίνδυνα κακή η «γαλανόλευκη» υπέστη νέο σοκ, αυτή τη φορά στην έδρα της
