Παπανικολάου: Πρώτος σε ριμπάουντ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Euroleague
Ο Κώστας Παπανικολάου προσπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη και έγινε κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Euroleague.
Ο Κώστας Παπανικολάου με το πρώτο του ριμπάουντ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία έγραψε ιστορία.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο κορυφαίος σε ριμπάουντ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Euroleague. Συγκεκριμένα έφτασε τα 1364 στη διοργάνωση και προσπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη στη σχετική λίστα.
Ο Ολυμπιακός συνεχάρη τον παίκτη μέσω μιας ανάρτησης στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:
“Ο αρχηγός μας έγραψε ιστορία!
Με το πρώτο του ριμπάουντ εναντίον της Φενερμπαχτσέ, ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε τα 1.364 ριμπάουντ στην EuroLeague, ξεπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη και έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού όλων των εποχών στην διοργάνωση.
Ένας ηγέτης. Ένα σύμβολο. Ένας κόκκινος και λευκός θρύλος“.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
