Άρης Mεταγραφές: Εξετάζει την περίπτωση του Κόρι Τζόζεφ
Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Κόρι Τζόσεφ, που δεν αγωνίστηκε τελικά στη Μονακό λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών για τους Μονεγάσκους.
Ο Άρης βρίσκεται στην αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί ποιοτικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι εξετάζει την περίπτωση του άλλοτε NBAερ Κόρι Τζόζεφ, που είχε συμφωνήσει με την Μονακό, όμως εν τέλει δεν αγωνίστηκε ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στην Euroleague λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών στους Μονεγάσκους.
Ο Τζόσεφ την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ στο ΝΒΑ και είχε 50 συμμετοχές μετρώντας 3.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο. Παράλληλα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έχει αγωνιστεί στους Ράπτορς, Πέισερς, Κινγκς, Πίστονς, Γουόριορς και στους Σπερς, με τους οποίους κατέκτησε και το πρωτάθλημα τη σεζόν 2013/2014.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόσεφ: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου»
- Κι: «Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να εφησυχασθεί από το «εύκολο» 91-70
- ΟΦΗ: «Χρυσάφι» τα ταμεία του - Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει
- Διαιτησία: O Σότσα στo ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεύτερο σερί ματς ο Μέλερ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
