ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ: «Περίπλοκο και απαιτητικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (8/10, 21:00) και ο Πάμπλο Λάσο τόνισε ότι θα είναι ένα «περίπλοκο και απαιτητικό παιχνίδι», ενώ παράλληλα επισήμανε ότι η «Βασίλισσα» θα πρέπει να παίξει έξυπνα για να πάρει τη νίκη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει -ίσως- την πιο γεμάτη γραμμή ψηλών στην Euroleague φέτος, αλλά ο Πάμπλο Λάσο δεν δίστασε να εκθειάσει την φροντ λάιν του Ολυμπιακού

Επίσης, υπογράμμισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είπε:

«Ο Ολυμπιακός άλλαξε κάποιους παίκτες και η αποχώρηση του Σπανούλη ήταν σημαντική. Έχουν ενισχυθεί με τους Ουόκαπ και Ντόρσεϊ, ενώ έμεινε και ένας καθοριστικός παίκτης όπως ο Σλούκας. Ο Ολυμπιακός έχει μία γεμάτη φροντ λάιν με τους Φαλ, Πρίντεζη, Ζαν Σαρλ και Μάρτιν. Ο Βεζένκοφ είναι επικίνδυνος, οι ΜακΚίσικ και Παπανικολάου είναι σημαντικοί και δυνατοί στην άμυνα. Θα είναι ένα περίπλοκο και απαιτητικό παιχνίδι και θα χρειαστώ την ομάδα μου να βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο. Πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα στους σημαντικούς παίκτες τους και να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News