Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Κέντρικ Ναν κόντρα στη Βιλερμπάν
Ο Αμερικανός δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Γαλλία
Στη Λιόν ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός για το αυριανό (30/1, 21:45) παιχνίδι με τη Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει οριστικά στη διάθεσή του τον κορυφαίο του σκόρερ Κέντρικ Ναν.
Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν μπήκε στο αεροπλάνο καθώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει έναν τραυματισμός στο πόδι. Ετσι κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει την αποθεραπεία του.
Αντίθετα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει διαθέσιμο τον Ρισόν Χολμς, ο οποίος δεν είχε προπονηθεί λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ επιστρέφει και ο Ντίνος Μήτογλου μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Απίθανος Μεντιλίμπαρ! – Έπιασε φτυάρι και καθάρισε το χιόνι στο Άμστερνταμ (pics)
- Ολυμπιακός: Τα Θρυλικά παιδιά του αστεράτου Μεντιλίμπαρ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Κύπελλο Ελλάδας: Πρόβλημα με το ΟΑΚΑ - Συζητήσεις για αλλαγή έδρας
