NBA: Μουν, Πάτερσον και Παλάσιο ανάμεσα στους 18 συλληφθέντες για εξαπάτηση

Σοκ στο NBA, αφού οι Αρχές των ΗΠΑ συνέλαβαν 18 παλαίμαχους παίκτες του NBA, με μερικούς από αυτούς να έχουν περάσει και από την Ελλάδα, για εξαπάτηση του Σχεδίου Υγείας και Πρόνοιας της Λίγκας.

Την Πέμπτη (6/10) ο τηλεοπτικός σταθμός NBC αποκάλυψε ότι 18 παλαίμαχοι παίκτες του NBA έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης για εξαπάτηση του Σχεδίου Υγείας και Πρόνοιας της Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν από τις Αρχές των ΗΠΑ οι Μιλτ Παλάσιο (πέρασε στην Καβάλα), Ρούμπεν Πάτερσον (έπαιξε στην ΑΕΚ), Τζαμάριο Μουν (έπαιξε στον Ολυμπιακό), Σεμπάστιαν Τέλφερ, Αντουάν Ράιτ, Ντάριους Μάιλς, Έντι Ρόμπινσον, Γκρέγκορι Σμιθ, Γκλεν Ντέιβις (κατέκτησε το δακτυλίδι του NBA το 2008 με τους Μπόστον Σέλτικς), Τέρενς Γουίλιαμς, Άλαν Άντερσον (θήτευσε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στην Μπαρτσελόνα), Τόνι Άλεν, Σάνον Μπράουν, Γουίλ Μπάινουμ, Μέλβιν Έλι, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, Σι Τζέι Γουάτσο (θητεία στον ΠΑΟΚ) και Τόνι Ρότεν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν Μέσα από τις ΗΠΑ, οι 18 παίκτες κατηγορούνται ότι έδιναν στη λίγκα πλαστές αποδείξεις για ιατρικές και οδοντιατρικές δαπάνες στις οποίες δεν υποβλήθηκαν ποτέ, με τη ζημιά που έχουν προκαλέσει να φέρεται να φτάνει τα 4 εκατ. δολάρια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News