Κόρι Τζόσεφ: Οσα φαίνονται και όσα δε φαίνονται στη στατιστική του ντεμπούτου του με τον Ολυμπιακό
Ο Κόρι Τζόσεφ άφησε ευχαριστημένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.
Πολύ άμεσα μπήκε στα πλάνα του Ολυμπιακού ο Κόρι Τζόσεφ, παρά τη μεγάλη αποχή του από τα παρκέ. Ο Καναδός γκαρντ αγωνίστηκε κανονικότατα στο πρώτο παιχνίδι για το οποίο ήταν διαθέσιμος, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μάλιστα να τον εμπιστεύεται για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.
Συγκεκριμένα, ο Κόρι Τζόσεφ κατέγραψε 12 λεπτά συμμετοχής, πολλά εκ των οποίων ήταν στην τελευταία, κρίσιμη περίοδο. Σε αυτό το διάστημα έχασε δύο ελεύθερα τρίποντα και ένα δίποντο, ενώ είχε 2/4 βολές.
Στη δημιουργία, είχε δύο ασίστ για ένα λάθος, ενώ έκανε και ένα φάουλ.

Η στατιστική του δε μπορεί να χαρακτηριστεί θετική, όμως η εικόνα του συνολικά, μπορεί. Βοηθούσε στην κυκλοφορία, ήταν καλός αμυντικά στο δεύτερο πέρασμα και ουσιαστικά ήταν άστοχος λόγω των αναμενόμενων προβλημάτων που έχει στη φυσική κατάσταση.
Μετά το παιχνίδι, ο Μπαρτζώκας δήλωσε για τον Καναδό: «Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν εξαιρετικός απόψε, όπως και όλοι οι άλλοι. Ακόμα και ο Κόρι Τζόσεφ, γιατί πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι είχε να αγωνιστεί 9 μήνες. Νομίζω ότι έχασε κάποια σουτ λόγω έλειψης φυσικής κατάστασης, αλλά έπαιξε το ματς με τη σωστή νοοτροπία. Είμαι ευγνώμων για το ρόστερ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
