ΧΙΡΟΝΑ BC: Στην προπόνηση της ομάδας, ο αντιπρόεδρος Πάου Γκασόλ
Μπορεί ο Πάου Γκασόλ να αποχώρησε από την ενεργό δράση, αλλά δεν μπορεί να αποχωρήσει γενικά από το άθλημα του μπάσκετ, αφού όπως αποκάλυψε η Χιρόνα είναι πλέον ο αντιπρόεδρος του ισπανικού συλλόγου.
Ο Μαρκ Γκασόλ ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια στην Ισπανία, αφού έγινε πρόεδρος της Χιρόνα, αλλά το εγχείρημα φαίνεται πως έχει πάρει οικογενειακό χαρακτήρα, καθώς και ο Παόυ Γκασόλ έχει θέσει στον σύλλογο.
Πριν από λίγες μέρες ο θρυλικός Ισπανός σέντερ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, αλλά όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της Χιρόνα, πολύ δύσκολα θα εγκαταλείψει σύντομα το άθλημα του μπάσκετ.
Πλέον, ο Γκασόλ είναι ο αντιπρόεδρος της ομάδας του αδερφού του και έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του συλλόγου.
Η Χιρόνα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας και ξεκινά την πορεία της το Σάββατο (9/10), με τον Πάου Γκασόλ να είναι δίπλα στους παίκτες της ομάδας.
El vicepresident @paugasol seguint l’entrenament del primer equip a Fontajau ?#CreixemJunts #SomhiGirona #OrgullGironí pic.twitter.com/224qTzUKKX
— Bàsquet Girona (@BasquetGirona) October 7, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
