Ολυμπιακός: Ποιοι δύο παίκτες ήθελαν να αποχωρήσουν τον Γενάρη;
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε σε «δύο παίκτες που ήθελαν να αποχωρήσουν λόγω χρόνου συμμετοχής». Ποιους εννοούσε τελικά;
Πολλά και ενδιαφέροντα ανέφερε στην ομιλία του στους παίκτες στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε πως «δύο ποδοσφαιριστές θέλησαν να αποχωρήσουν τον Γενάρη, καθώς δεν είχαν αρκετό αγωνιστικό χρόνο».
Στην μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε, οι αποχωρήσεις ήταν πέντε, όλες με δανεισμό: Καμπελά, Στρεφέτσα, Γιάρεμτσουκ, Μάνσα, Πνευμονίδης.
Ποιους εννοούσε, όμως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού;
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως αναφερόταν στους Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και Ρεμί Καμπελά!
Ο Ουκρανός ήταν τρίτος στην ιεραρχία, πίσω από τους Ελ Καμπί – Κλέιτον, και είναι γνωστό πως είχε ζητήσει να φύγει. Τελικά αντικαταστάθηκε με τον Κλέιτον.
Ο Γάλλος, από την άλλη, δεν ήταν ούτε στα πρώτα… ούτε στα δεύτερα πλάνα του προπονητή του. Βρήκε νωρίς μία πρόταση από την πατρίδα του και αποχώρησε. Από τα εξτρέμ αποχώρησε επίσης ο Στρεφέτσα, ενώ αποκτήθηκε ο Αντρέ Λουίζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Ντακάρ 2026 άναψε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ταξιδεύει για την Αφρική (φωτογραφίες)
- Καραπαπάς σε Αλαφούζο: «Αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που λέτε ότι διαθέτετε, να εξασφαλίσετε περισσότερα χρήματα από την κυβέρνηση για όλες τις ομάδες»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έκλεισε ο φορ - Παίρνει τον Σιμόν Μπανζά
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Συνδύασε τρόπαια, ευρωπαϊκή πορεία και ανάπτυξη ακαδημιών
- Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή ο Παναθηναϊκός
