ΑΡΗΣ: Κάθε μέρα και καλύτερα οι τραυματίες

Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Μαντσίνι συμμετέχουν πλέον στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Άρη

Μία ακόμη μέρα στη δουλειά ήταν η προπόνηση για τους τέσσερις τραυματίες του Άρη, Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Ντάνιελ Μαντσίνι που συμμετέχουν πλέον στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θα προλάβουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το επόμενο παιχνίδι στη Λαμία. Η διακοπή θα βοηθήσει να παρουσιαστούν έτοιμοι, ενώ ο Άρης έχει δύο ακόμα μέρες, καθώς παίζει Δευτέρα.  

Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με πρόγραμμα που περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, τρέξιμο διαλειμματικής μορφής, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής. Ο Μπρούνο Γκάμα συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο και για τον Πορτογάλο είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. 

Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό, ενώ αύριο το πρωί (Σάββατο 9/10) υπάρχει έξτρα προπονητικό πρόγραμμα μόνο για τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News