Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έριξε βόμβα» για τον Μέσι!
O Τσάβι, σε συνέντευξή του σε Ισπανικό μέσο, αναφέρθηκε στους λόγους που «χάλασε» η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.
Μιλώντας στην εφημερίδα «La Vanguardia», ο πρώην προπονητής των «μπλαουγκράνα» ισχυρίστηκε ότι η μετακίνηση του Αργεντινού σούπερ σταρ είχε σχεδόν ολοκληρωθεί το 2022, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας την εμπόδισε την τελευταία στιγμή.
«Η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα ήταν κλεισμένη μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή. Υπήρχε συμφωνία. Είχαμε επίσης το πράσινο φως της La Liga και ο Μέσι ήθελε να επιστρέψει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.
Στη συνέχεια, απέδωσε την αποτυχία της μεταγραφής απευθείας στον Λαπόρτα: «Ο Λαπόρτα σταμάτησε την μεταγραφή. Μου είπε ότι αν ο Μέσι επέστρεφε θα γινόταν “πόλεμος” στην μισθολογική κλίμακα και δεν θα μπορούσε να το αντέξει οικονομικά. Ο Μέσι δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Μπαρτσελόνα επειδή ο Λαπόρτα δεν το θέλει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Μάριους
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
