ΠΑΟΚ: Τα κορίτσια του χάντμπολ αφιέρωσαν στον Κλεομένη τον πρώτο τίτλο των 100 χρόνων
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Αναγέννησης Άρτας με με 26-18 και αναδείχθηκε πανάξιος Κυπελλούχος, με τις «ασπρόμαυρες» να φέρνουν στο Λευκό Πύργο το πρώτο τρόπαιο των 100 χρόνων σε ομαδικό άθλημα.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Αναγέννησης Άρτας με με 26-18 και αναδείχθηκε πανάξιος Κυπελλούχος, με τις «ασπρόμαυρες» να φέρνουν στο Λευκό Πύργο το πρώτο τρόπαιο των 100 χρόνων σε ομαδικό άθλημα.
Η κούπα αυτή είναι αφιερωμένη στον Κλεομένη, που το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από 23χρονο οπαδό του Άρη. Οι παίκτριες του Δικεφάλου κρατούσαν σε όλους του πανηγυρισμούς μία μπλούζα με το όνομα του δολοφονημένου οπαδού.
Οι «ασπρόμαυρες» δεν ξέχασαν και τους αδικοχαμένους οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία. Πιο συγκεκριμένα, είχαν τυπώσει μία μπλούζα με την ημερομηνία του δυστυχήματος και την λέξη «ΑΘΑΝΑΤΟΙ».
Δείτε τις φωτογραφίες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντώνης Τσακαλέας: Ο ΠΑΟΚ άντεξε μισός και πάει πλήρης στα πλέι οφ
- ΠΣΑΤ: «Πλήρης εφαρμογή της νομοθεσίας για τα γεγονότα της Τούμπας»
- Άρης: Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ ισοπαλιών και... έχουμε ακόμα
- Εθνική: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις αναμετρήσεις με Παραγουάη και Ουγγαρία
- Υπεράνω Όλων: Αφού έτσι θέλετε να «παίζετε» το παιχνίδι, έτσι θα το παίξουμε και εμείς
