Ολυμπιακός: Η αποστολή έχει ένα ερωτηματικό
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Ο Ολυμπιακός ρίχνει την αυλαία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει αποστολή 22 ποδοσφαιριστών.
Από τα πλάνα του Βάσκου τεχνικού απουσιάζει ο τιμωρημένος λόγω καρτών Παναγιώτης Ρέτσος, όπως και οι Φρανσίσκο Ορτέγκα και Σαντιάγκο Έσε. Στον αντίποδα, επιστροφή στην αποστολή για τον Αντρέ Λουίς, ο οποίος τίθεται ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή περιλαμβάνονται έξι μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές (Μπρούνο, Ροντινέι, Ελ Κααμπί, Λουίς, Ταρέμι, Κλέιτον), γεγονός που σημαίνει ότι ένας εξ αυτών θα «κοπεί» πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τους «βυσσινί».
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Ροντινέι, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρσία, Σιπιόνι, Λουίς, Τσικίνιο, Ποντένσε, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Ελ Κααμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
