Αρης: Περιμένει... καύσιμα από Ντιαντί και Σαμόρα
Στον Αρη αισιοδοξούν για την ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του Κλέιτον Ντιαντί από την Αλ Ντιρίγια, που είναι σε θέση ανόδου. Σε ανάλογη κατάσταση και με Σαμόρα
Ο Κλέιτον Ντιαντί πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ως δανεικός με την Αλ Ντιρίγια, έχοντας 3 γκολ και 7
ασίστ σε 21 συμμετοχές.
Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ, που ενεργοποιείται αν η ομάδα προβιβαστεί, κάτι που μοιάζει πιθανό, καθώς βρίσκεται δεύτερη με 56 βαθμούς.
Παρά τις επαφές των δύο συλλόγων για πρόωρη ολοκλήρωση της μεταγραφής, δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς οι Σαουδάραβες πρότειναν μικρότερο ποσό. Αν τελικά ενεργοποιηθεί η ρήτρα, η πώληση θα αποτελέσει μία απ’ τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του συλλόγου, δεδομένου ότι αποκτήθηκε με λιγότερο από ένα εκατ. ευρώ και δεν σκόραρε σε 26 συμμετοχές στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ταυτόχρονα ο Αρης περιμένει έσοδα και από τον Σαμόρα, που παίζει στη Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας και έχει κάνει καλό πρωτάθλημα. Αν τελικά η Ακαντέμικο Βιζέου τον κρατήσει, ή ενδιαφερθεί άλλη ομάδα από την Πορτογαλία, ο Αρης θα βάλει επίσης ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ κόντρα στη Ρεν
- ΑΕΚ: Μυθικό βίντεο για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Μοντέρο: Η πρώτη εικόνα μετά το χειρουργείο!
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Διαιτησία: Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
