Ντόναλντ Τραμπ: Απείλησε δημοσιογράφο με φυλάκιση εάν δεν αποκαλύψει την πηγή του
Αδίστακτος ο Αμερικανός πρόεδρος
Εμφανώς ενοχλημένος για τη διαρροή στον Τύπο περί ύπαρξης αγνοούμενου αεροπόρου στο Ιράν, μετά την κατάρριψη μαχητικού F-15, ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο.
Δεν δίστασε μάλιστα να απειλήσει με φυλάκιση τον δημοσιογράφο που διέρρευσε την είδηση, εάν αρνηθεί να αποκαλύψει την πηγή του, επικαλούμενος λόγους εθνικής ασφαλείας.
Ο Τραμπ επεσήμανε πως οι Ιρανοί δεν γνώριζαν ότι υπήρχε «αγνοούμενος» και η διαρροή της είδησης έθεσε σε κίνδυνο την τεράστια επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία: «Δε δίνεται πουθενά στον κόσμο αυτό το πέναλτι – Υπάρχει οφσάιντ πριν το πρώτο γκολ», είπε ο Λίσι
- Ιστορικός Καραλής στη Ζυρίχη!
- Νικητής και στη Ζυρίχη ο Τεντόγλου με 8,45 μ.
- Καλαμάτα Μεταγραφές: Δικός της ο Ααρόν Μαρτίν!
- Παναθηναϊκός Aktor: Τα (υπερ)ατού και ο νόμος του Ζοτς!
