PRE SEASON: Άνετη νίκη για Νικς απέναντι σε Γουίζαρντς

Σε καλή κατάσταση έδειξαν οι Νικς απέναντι στους Γουίζαρντς, τους οποίους και κέρδισαν με 117-99. Δύσκολες νίκες πήραν και οι Χοκς με τους Σέλτικς, απέναντι σε Γκρίζλις και Ράπτορς αντίστοιχα.

Η pre season στο NBA συνεχίζεται και οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της κανονικής διάρκειας. Στις βραδινές αναμετρήσεις, σε πολύ καλή κατάσταση έδειξαν οι Νίκς.

Οι Νεοϋορκέζοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος μέτρησε 15 πόντους, 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 19:12, «σκόρπισαν» τους «μάγους» του Ουάσιγκτον με 117-99. Σε καλό βράδυ για τους Νικς ήταν και ο Τζέριχο Σιμς, ο οποίος μέτρησε 7 πόντους, 13 ριμπάουντ και 15 στο σύστημα αξιολόγησης έβαλε το λιθαράκι του στη νίκη της ομάδας. Από την άλλη άλλη οι Γουίζαρντς δεν ήταν αρκετά καλή, με τον Μοντρέζλ Χάρελ να είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 21:49.

 

Με πρώτο σκόρερ τον Τζέισον Τέιτουμ οι Μπόστον Σέλτικς, πήραν μια… αγχωτική νίκη απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, με 113-111. Άξιοι συμπαραστάτες στην επίθεση των «κελτών» ήταν οι Αλ Χόρφορντ και Ρομέο Λάνγκφορντ με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Για τους Ράπτορς πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Ανουνόμπι και Φρεντ ΒανΒλιτ. Ο πρώτος μέτρησε 17 πόντους, ενώ ο γκαρντ των «δεινοσαύρων» πρόσθεσε άλλους 22. Σε κακή μέρα ήταν ο Ντράγκιτς, ο οποίος μέτρησε 2/7 εντός πεδιάς και 6 πόντους.

 

Νίκη χωρίς το μεγάλο της αστέρι τον Τράε Γιάνκ, πανηγύρισε η Ατλάντα Χοκς, απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις με 91-87. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους «αετούς» ήταν οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Τζον Κόλινς, με τους 2 να βάζουν από 16 πόντους, ενώ ο Σέρβος μέτρησε και 5 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός με τη σειρά του μάζεψε 12 ριμπάουντ. Οι Γκρίζλις απ’ την άλλη είχαν για καλύτερους τους παίκτες Ντέσμοντ Μπέιν και Μπράντον Κλάρκ, με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποφύγουν την ήττα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News