ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: Αιχμές για Σόλσκιερ

«Μήλον της έριδος» αποτελεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανάμεσα σε Σάντος και Σόλσκιερ, με τον Πορτογάλο προπονητή να σχολιάζει τις επιλογές του Νορβηγού αναφορικά με το πως διαχειρίζεται τον χρόνο συμμετοχής του ποδοσφαιριστή

O Kριστιάνο Ρονάλντο είναι απαραίτητος στην Εθνική Πορτογαλίας και αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο ημίχρονο του φιλικόυ με το Κατάρ, όπου και πέτυχε γκολ με το ματς να λήγει 3-0.

Ωστόσο, πριν από τον αγώνα, ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, άφησε αιχμές για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο συμμτοχής του Κριστιάνο, ο οποίος θυμίζουμε ΔΕΝ ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ κόντρα στην Έβερτον.

«Ο Ρονάλντο θα παίξει στο παιχνίδι με το Κατάρ γιατί χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Είναι σημαντικό για εκείνον σε αυτό το στάδιο. Το τελευταίο πλήρες παιχνίδι που έπαιξε ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ στις 29/09. Αν παίξει λοιπόν μόνο κόντρα στο Λουξεμβούργο θα έχει πρακτικά 15 ημέρες χωρίς αγώνες σε υψηλή ένταση. Ετσι κόντρα στο Κατάρ είτε θα ξεκινήσει βασικός, είτε θα μπει στο β’ ημίχρονο ώστε ο αγωνιστικός του ρυθμός να είναι στο μέγιστο δυνατό με το Λουξεμβούργο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχικός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News