ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Καθοριστικό σημείο τα τρίποντα»

Ο Ηρακλής δεν ευτύχησε στην πρεμιέρα του στην Basket League, αφού το Περιστέρι κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Ιβανώφειο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει ότι το καθοριστικό σημείο ήταν τα τρίποντα.

Ο προπονητής του «Γηραιού», Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του και επισήμανε ότι σήμερα ο Ηρακλής έκανε «βήματα πίσω».

Συγκεκριμένα είπε:

«Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε. Παρ’ ότι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν πολλοί καλύτεροι και δικαιούμασταν κάτι από αυτό. Καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε μια προσπέραση, αλλά η αντίδραση μας μετά δεν ήταν αυτή που έπρεπε και έτσι δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε μια πολύ σημαντική νίκη, ενόψει των τριών πρώτων πολύ δύσκολων αγώνων που είχε το πρόγραμμα για εμάς.

Το καθοριστικό σημείο ήταν τα τρίποντα, το Περιστέρι ήταν σε εξαιρετική μέρα με 57%, ενώ εμείς σε πάρα πολύ κακή και αυτό είναι ένα σημείο γιατί θεωρούμε πως είμαστε μια ομάδα που είμαστε πολύ καλή στο σουτ. Οι επιλογές όμως δεν έγιναν καλά, έγιναν βιαστικές και παρ’ ότι πολλά από αυτά ήταν ελεύθερα, δεν είχαμε το αποτέλεσμα που έπρεπε, συνεχίζουμε. Αύριο πρέπει να δούμε το παιχνίδι και να βγάλουμε συμπεράσματα και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι στην Ολλανδία.

Περιθώρια δεν υπάρχουν, προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα σε όλα τα σημεία. Σήμερα κάναμε βήματα πίσω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, δεν λειτουργήσαμε ομαδικά όπως θα έπρεπε. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε καλύτερα, δεν έχουμε άλλο δρόμο, δουλειά, δουλειά… δουλειά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News