ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 79-93: Άνετο πέρασμα από τη Βαλένθια για τη «βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε στο παρελθόν την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, συνεχίζοντας με νίκη κόντρα στη Βαλένθια (93-79) τις υποχρεώσεις της στην Liga Endesa

Μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague, η Ρεάλ Μαδρίτης έψαχνε μία γρήγορη αντίδραση την οποία και βρήκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια για την 5η αγωνιστική της Liga Endesa.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο αντιμετώπισε σχετικές δυσκολίες για τρεις περιόδους, αλλά στην καθοριστική τέταρτη πάτησε το «γκάζι» και με επί μέρους σκορ 19-29 επιβλήθηκε των «νυχτερίδων» με 79-93, σημειώνοντας την 5η της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η πολυφωνική επίθεση της «βασίλισσας» περιείχε συνολικά πέντε παίκτες σε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να οδηγεί την… κούρσα των κορυφαίων σκόρερ με 12 πόντους και τους Τομά Ερτέλ και Γκέρσον Γιαμπουσέλε να ακολουθούν με 11. Άλλους 10 πόντους πρόσθεσαν οι Σέρχιο Γιουλ και Έντι Ταβάρες.

Η Βαλένθια, η οποία μ’ αυτή την ήττα έπεσε στο 2-3 ρεκόρ, είχε ως αιχμή του δόρατος στην επίθεσή της τον Μάρτιν Χέρμανσον, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-42, 60-64, 79-93

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News