FICHAJES: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, σκάουτ της ομάδας του Σόλσκιερ βρίσκονται στην Ελλάδα για χάρη των δύο Αφρικανών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου

Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας Fichajes, σύμφωνα με το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγο δημοσίευμα τονίζει ότι βρίσκονται σκάουτ των «κόκκινων διαβόλων» στην Ελλάδα, για χάρη των δύο Αφρικανών, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για δύο μαργαριτάρια του Ολυμπιακού και έχουν στείλει σκάουτ στην Ελλάδα για να αξιολογήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν θαμπώσει με την απόδοσή τους τους οπαδούς της πρώτης κατηγορίας», αναφέρεται στην αρχή του δημοσιεύματος.

«Οι συνεργάτες του Σόλσκιερ έχουν σημειώσει δύο νέα ονόματα στη λίστα τους, τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά και θέλουν να πετύχουν ό,τι και η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό», συμπληρώνει το κείμενο.

Στην συνέχεια τονίζει «Εκτός από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, πολλά ταλέντα κρύβονται και σε άλλες Λίγκες. Παίκτες με χαμηλότερο κόστος, οι οποίοι με το κατάλληλο πλαίσιο και τον χρόνο προσαρμογής θα μπορούσαν να αναπτυχθούν πολύ. Ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά έχουν αρκετούς μνηστήρες τους τελευταίους μήνες, όπως η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Πρώτος είναι 24 ετών, μέσος με υπέροχη πάσα και τοποθέτηση και κάνει πολύ καλή δουλειά επιθετικά και αμυντικά. Ο δεύτερος είναι 20 ετών και τραβάει την προσοχή παίζοντας κυρίως στα αριστερά της επίθεσης». 

Στο τέλος του ρεπορτάζ αναφέρεται πως «για τη μεταγραφή των δύο παικτών υπολογίζεται πως θα χρειαστούν 8-10 εκατ. ευρώ για τον καθένας, σύμφωνα με το transfermarkt και ό,τι εκτιμάται από την ομάδα τους». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News