FIFA: Οριστικό στοπ στις μεταγραφές
Αυτό που είχε προαναγγείλει η Δόξα Δράμας στην ανακοίνωση της αποχώρησης της έκανε πράξη σήμερα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου
Από τη FIFA έγινε γνωστό σήμερα, πως δε θα ανοίξει το σύστημα για να γίνουν μεταγραφές από τις ομάδες που έγιναν ΠΑΕ μετά το τέλος της περιόδου.
Με την ενημέρωση της Δόξας Δράμας να αποδεικνύεται πέρα για πέρα σωστή, για το θέμα που απασχόλησε τόσο την ίδια όσο και την Καβάλα, τον Ασπρόπυργο και τη Ζάκυνθο.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έδωσε αρνητική απάντηση στο αίτημα για να υπάρξει κατ’ εξαίρεση η δυνατότητα μεταγραφών για τις συγκεκριμένες ομάδες, που δεν διαθέτουν το ελάχιστο όριο των εννέα επαγγελματικών δελτίων και δεν πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Από τη Ζάκυνθο γνωστοποίησαν πως δεν τους απασχολεί η απόφαση της FIFA, καθώς δεν βρίσκονται στην ίδια μοίρα με τον Ασπρόπυργο και την Καβάλα και θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Γι' αυτό είπε «ναι» ο Σπανούλης στον Αρη
- Λανουά: Η εξαφάνιση από τις ευθύνες του
- ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού σχεδιασμού
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για τους τελικούς αν τιμωρηθεί η έδρα του
- Μάικλ Τζόρνταν: «Τρέλανε» τους σερβιτόρους στη Μύκονο με το φιλοδώρημα που άφησε
