ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ: Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία από το 2012

Η Αγγλία έμεινε με την Ουγγαρία στο 1-1 στο Γουέμπλεϊ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με τους Ούγγρους να αναγκάζουν τα «τρία λιοντάρια» να χάνουν βαθμούς εντός έδρας μετά την ισοπαλία από την Ουκρανία το 2012.

Εχθές στο Γουέμπλεϊ για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ, η Ουγγαρία έβαλε φρένο στις καλές εμφανίσεις της Αγγλίας και απέσπασε την ισοπαλία σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας των επεισοδίων που είχαν προηγηθεί μεταξύ αστυνομίας και οπαδών των Ούγγρων.

Αυτή η εντός έδρας ισοπαλία ήταν η πρώτη για τους Άγγλους στο “σπίτι” τους μετά την 11η Σεπτεμβρίου το  2012 όπου η Ουκρανία απέσπασε ένα βαθμό στο Γουέμπλεϊ για τα προκριματικά του EURO. Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 1-1 με τον Ουκρανό Γεβχέν Κονοπλιάνκα να ανοίγει το σκορ και τον Λάμπαρντ να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι.

Στον χθεσινο αγώνα το φάουλ του Άγγλου διεθνή Λουκ Σο ήταν απερίσκεπτο και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους Ούγγρους να προηγηθούν με πέναλντι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόλαντ Σάλαϊ στο 24′.

Η Αγγλία δημιούργησε αμφιβολίες για το πόσο ικανή είναι να φτάσει μακριά στο Μουντιάλ, καθώς δεν ήταν πολύ αποτελεσματική ενώ οι Ραχίμ Στέρλινγκ και  Χάρι Κέιν δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ. Ο Τζακ Γκρίλις ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα που αντικαταστάθηκε απρόσμενα. Παρόλο που τα «τρία λιοντάρια»  προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους, ήταν ξεκάθαρο πως είχαν ξεμείνει από ιδέες με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δηλώνει πως είναι απογοητευμένοι εκφράζοντας πως έπρεπε να παίξουν πιο απλό παιχνίδι.

Πλέον χρειάζονται τέσσερις πόντους από τα τελευταία δύο παιχνίδια για να προκριθούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News