FIFA: Σε πίεση ο Ινφαντίνο, άρχισαν οι παραιτήσεις

Ο Τζάνι Ινφαντίνο είναι ήδη σε δύσκολη θέση με το σχέδιο του να φέρει επενδυτές και να πουλήσει ποσοστό των διοργανώσεων της FIFA, ενώ παραιτήθηκε το δεξί του χέρι στην Ομοσπονδία, ο Κάρλος Κορδέιρο
Τριγμούς έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της FIFA το σχέδιο του Τζάνι Ινφαντίνο για την πώληση σε επενδυτές ποσοστού των διοργανώσεων της. Μάλιστα παραιτήθηκε ο Κάρλος Κορδέιρο, ο επικεφαλής των συμβούλων του προέδρου της FIFA. Ήταν από τους πλέον έμπιστους του Ινφαντίνο.
«Ως ο κύριος σύμβουλος του προέδρου της FIFA, πρώην τραπεζίτης και φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ταχθώ στο πλευρό της FIFA που αποφάσισε να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ», ήταν τα πρώτα του λόγια, με τον Κορδέιρο όμως να γίνεται ακόμη πιο αυστηρός απέναντι στον Ινφαντίνο.
«Ας το πω καθαρά… Δεν είχα καμία απολύτως ανάμιξη στην πρόταση αυτή και τάχθηκα απέναντί της με κάθε δύναμη. Είναι ένα κακό deal για τα μέλη της FIFA, για το ποδόσφαιρο και κακό για το μέλλον του αθλήματος», κατέληξε.
