Ολυμπιακός: Αλλαγή στη λίστα Ορτέγκα με Ορτέγκα - Βγήκε ο Φρανσίσκο και μπήκε ο Στέφαν
Η κίνηση των «ερυθρόλευκων» που δείχνει… μεταγραφή.
Η UEFA είχε ανακοινώσει από την Παρασκευή (31/7) τη λίστα του Ολυμπιακού για τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Ναϊμέγκεν, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δηλώσει 25 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια με την ολλανδική ομάδα, διατηρώντας τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε έως δύο τροποποιήσεις μέχρι και την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Λίγο πριν από το πρώτο ματς, η ομάδα του Πειραιά έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος, εντάσσοντας στη λίστα τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Στέφαν Ορτέγκα, ο οποίος αντικατέστησε τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.
Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με τη μεταγραφή του Αργεντινού αριστερού μπακ στη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα αναμένεται να επιστρέψει στην Αργεντινή, όπου θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τρεισήμισι ετών, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του.
