ΑΡΗΣ: Μπήκε και ο Γκάμα, αναμονή για Καμαρά και Εντιαγέ

Ο αρχηγός του Άρη προπονείται πλέον κανονικά και πλέον ο Άκης Μάντζιος περιμένει τις εξελίξεις με Καμαρά και Εντιαγέ

Μία ακόμα επιστροφή μέτρησε ο Άκης Μάντζιος στην πρωινή προπόνηση του Άρη, καθώς ο Μπρούνο Γκάμα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος έχει χρόνο μπροστά του και θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λαμία, ενώ ο τεχνικός του Άρη θα αποφασίσει για την ενδεκάδα. 
 
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά έκανε ατομικό και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Όσο για τον Μπαντού Εντιαγέ, ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης και αναμένεται να είναι έτοιμος και αυτός μέχρι την Κυριακή. 
 

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, passing game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», αναμένονται οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας, της Τσεχίας και της Αυστραλίας.
 

«Θα γυρίσεις πιο δυνατός»

Η ΠΑΕ Άρης ευχήθηκε στον Μοχανάντ Αλί να επιστρέψει πιο δυνατός ξανά στα γήπεδα, συνοδεύοντας τις ευχές με μία φωτογραφία από την κλινική στο Ίνσμπρουκ, όπου νοσηλεύεται μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. 
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News