ΠΑΟΚ: Τι είπε ο Κωνσταντέλιας σε τρείς «ασπρόμαυρους» φιλάθλους λίγο πριν αναχωρήσει για Γερμανία
Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής (16/8) ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία, όπου θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην Ντόρτμουντ.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο περίπου στις 7:00, με τρεις φίλους του ΠΑΟΚ να βρίσκονται εκεί, έχοντας ενημερωθεί για την παρουσία του. Οι φίλαθλοι συνομίλησαν για λίγη ώρα μαζί του και αναφέρθηκαν και στην επικείμενη μεταγραφή του στον γερμανικό σύλλογο. Ο Κωνσταντέλιας, τους απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να κάνω ρε παιδιά;».
Λίγο αργότερα, περίπου στις 8:00, ο Έλληνας διεθνής επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, ενώ η πτήση αναχώρησε τελικά λίγο μετά τις 9:00 με προορισμό τη Γερμανία, καθώς βρίσκονταν σε εξέλιξη οι τελευταίες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ντόρτμουντ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο Κωνσταντέλιας αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αργότερα σήμερα, προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό του ζήτημα. Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, θα ταξιδέψει εκ νέου στη Γερμανία για να εγκατασταθεί στη νέα του ομάδα και να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Στον τελικό των 400μ. ελεύθερο η Βασιλάκη
- Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ για την Ελλάδα, αλλά έμεινε εκτός τελικού!
- Αρης: Κοντά σε συμφωνία με Νότιγχαμ για Ομάρ Ρίτσαρντς
- Γουόκαπ: Στο στόχαστρο της Ντουμπάι - «Εξαρτάται από τον Ολυμπιακό»
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
