Αρης: Η πρόσκληση του αρχηγού Ράτσιτς στον κόσμο και το εγκώμιο της Καλαμάτας

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ούρος Ράτσιτς, έκανε τον απολογισμό για την ανατροπή στην πρεμιέρα με την Καλαμάτα

Ο αρχηγός του Αρη ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να πάει μαζικά στο γήπεδο, ευχήθηκε αυτή να είναι η πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία του κλαμπ ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για την Καλαμάτα τονίζοντας πως την βλέπει ικανή να πάρει βαθμούς από τις καλύτερες ομάδες!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σέρβου:

«Η σεζόν ξεκίνησε καλά. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς κόντρα σε μία ομάδα που είμαι σίγουρος θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους φέτος, και δεν θα με εκπλήξει να τους δω να παίρνουν βαθμούς από τις καλύτερες ομάδες της χώρας.

Σκόραρα, η ομάδα νίκησε, και όλα ήταν καλά για εμάς. Δείξαμε ότι μπορούμε να πιστέψουμε μέχρι το τέλος, και επίσης δείξαμε ότι υπάρχει πολύ καλή χημεία στην ομάδα. Μπορούμε να υποφέρουμε μαζί, να παλέψουμε ο ένας για τον άλλο, και στον τέλος, να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό στην αρχή μίας σεζόν.

Θέλω πάρα πολύ να χτίσουμε σερί νικών και, αυτή τη χρονιά, να επανορθώσουμε για όσα δεν κάναμε στο παρελθόν. Η νίκη σημαίνει πολλά σε εμένα προσωπικά. Σημαίνει πολλά να ηγούμαι αυτών των παιδιών φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και σημαίνει ακόμη περισσότερα να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα και να εμπιστευόμαστε ολοένα και περισσότερο ο ένας τον άλλο.

Θέλω να προσκαλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν όσοι περισσότεροι γίνεται και να σταθούν πίσω μας, γιατί είναι η μεγαλύτερη δύναμη μας. Μαζί, είμαστε οι πιο δυνατοί.

Πάμε Άρη! Να είναι αυτή η πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία μας. Σας αγαπώ όλους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News