ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιον συμπαίκτη του αποκάλεσε μα..... (pics)
Το ελληνικό του ταμπεραμέντο έδειξε ο παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος απάντησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε πρώην συμπαίκτη του από την Άρσεναλ
Μπορεί πλέον να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξακολουθεί να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γκρανίτ Τσάκα, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Άρσεναλ.
Άλλωστε, οι δύο τους αλληλοπειράζονται συχνά στα social media, με τα σχόλια τους να είναι απολαυστικά. Μάλιστα, ο Παπσταθόπουλος, στην τελευταία ανάρτηση του Τσάκα έδειξε το ελληνικό του στοιχείο!
Πιο συγκεκριμένα, ο Ελεβετός μετά τον τραυματισμό του θα μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες και ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο προπονείται. Τα σχόλια έπεσαν βροχή, όμως αυτό που ξεχώρισε ήταν του Σωκράτη, ο οποίος σχολίασε στον πρώην συμπαίκτη του στους κανονιέρηδες «Έλα ρε μ…»
View this post on Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
