SUPER LEAGUE 2: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε η αναδιάρθρωση των κατηγοριών να αποτελέσει τη χρυσή ευκαιρία για την αναβάθμιση του προϊόντος συνολικά

Για περισσότερες από δυο ώρες και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Επιτροπής της Super League 2, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.   

Τη διοργανώτρια αρχή εκπροσώπησαν οι: Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’) Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου),  Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ) και Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά).

Τέθηκαν επί τάπητος οι εκκρεμότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα κατηγορία, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ενδεδειγμένη η έως τώρα διαχείριση από την ποδοσφαιρική οικογένεια των προετοιμασιών διοργάνωσης της αναβαθμισμένης SL2 και αναζητήθηκαν συντονισμένα βήματα, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το πρωτάθλημα σε θεσμικά και οικονομικά ζητήματα, ώστε να εκκινήσει.

Συμφωνήθηκε απ’ όλες τις πλευρές ότι η αναδιάρθρωση/συγχώνευση του περασμένου Ιουνίου, με τα αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας του ν. 4809/2021, είναι η «χρυσή ευκαιρία» για να αναβαθμιστεί το προϊόν, να προκύψει μια απολύτως αξιόπιστη επαγγελματική κατηγορία, αντάξιος προθάλαμος της Super League 1 και οι ΠΑΕ της SL2 δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Τέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, τους ευχαρίστησε θερμά για την ομόφωνη προχτεσινή απόφασή τους να προχωρήσουν στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News