Χρήστος Τζόλης για Γκονσάλες: «Είδα πως έβαλε δύο γκολ με τον Βόλο, είναι καλός παίκτης»
Ο Χρήστος Τζόλης παραχώρησε δηλώσεις στο ΤΝΤ Sports και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Αρμάντο Γκονσάλες του Ολυμπιακού
Χαμός γίνεται από τα μεξικάνικα ΜΜΕ για τον Αρμάντο Γκονσάλες. Μάλιστα το ΤΝΤ Sports έχει απεσταλμένο στο Λονδίνο για διάφορα αθλητικά θέματα και βρήκε τον Χρήστο Τζόλη της Άρσεναλ, τον οποίο ρώτησε για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.
«Νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό, πρόκειται για διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Ο Ολυμπιακός ήταν αντίπαλός μου όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και αγωνίζεται επίσης στην Ευρώπη. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, επομένως θα υπάρχει και μεγάλη πίεση. Πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει πίεση όταν δεν σκοράρει, αλλά έχει ξεκινήσει καλά».
Ο Τζόλης συνέχισε λέγοντας ότι επειδή παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ήδη προσέξει την παρουσία του Γκονσάλες: «Ναι, έχω ακούσει για αυτόν. Επειδή μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο, παρακολουθώ και το ελληνικό πρωτάθλημα και είδα ότι πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Βόλο. Έχει ήδη τρία γκολ, νομίζω ότι ένα από αυτά το πέτυχε με κεφαλιά. Είναι καλός παίκτης. Νομίζω ότι τώρα έχει την ευκαιρία του, γιατί ο άλλος επιθετικός, δυστυχώς, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό και έτσι ίσως έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται πιο συχνά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγκουαθίλ: Λίγα τσιγάρα δρόμος
- Ολυμπιακός: Οι... Κωστούλες του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ
- Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Πως αντιμετωπίζει την πρόκληση της League A του Nations League με την Εθνική Ελλάδος
- Καιρός: Παραμένει η ζέστη – Πού θα σημειωθούν τοπικές μπόρες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας και Άρης - Μακάμπι
