Πρώτο θέμα στην UEFA ο ΟΦΗ: «Μπαλωθιές» και στην Ευρώπη
Ο ΟΦΗ γράφει ιστορία και όπως είναι λογικό οι κορυφαίες ιστοσελίδες αφιερώνουν εκτενές ρεπορτάζ για την επιτυχία του!
Την ώρα που ένα από τα κορυφαία γερμανικά Μέσα, η «Bild» αντιμετωπίζει με υποτιμητικό τρόπο την ήττα της Χόφενχαϊμ από τον ΟΦΗ, η UEFA στην ιστοσελίδα της έχει πρώτο θέμα τη σπουδαία επιτυχία της Κρητικής ομάδας.
Οποιος μπαίνει στο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αντικρίζει ως πρώτο θέμα το αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της Πέμπτης για τη League Phase του Europa League και εύλογα δεσπόζει μία πανηγυρική φωτογραφία από τους παίκτες του ΟΦΗ μετά τη σπουδαία και πανάξια νίκη με 2-0 επί της γερμανικής ομάδας.

Οπως είναι λογικό, ο… κουζουλός ΟΦΗ τρέλανε κυριολεκτικά την Ευρώπη και πήρε τη σημαντικότερη νίκη της βραδιάς και σίγουρα μία από τις σημαντικότερες της πρώτης αγωνιστικής της League Phase, γράφοντας ιστορία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που κορυφαία αθλητικά σάιτ του εξωτερικού έχουν εκτενές ρεπορτάζ για την επιτυχία της ομάδας του Χρήστου Κόντη, όπως φυσικά και τα γερμανικά Μέσα.
Η υποτιμητική «Bild»
Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί ο υποτιμητικός τρόπος με τον οποίο η γερμανική Bild επέλεξε να παρουσιάσει τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ επί της Χόφενχαϊμ.
Ένα εκ των κορυφαίων γερμανικών Μέσων αντιμετώπισε υποτιμητικά την ομάδα του Κόντη στο ρεπορτάζ του αγώνα στο Παγκρήτιο, αναφέροντας στον τίτλο της πως ήταν «ευρωπαϊκή ταπείνωση της Χόφενχαϊμ», ενώ στο συνοδευτικό κείμενο χαρακτήρισε τον ΟΦΗ ως «no name club», θέλοντας να υποβαθμίσει τον Κρητικό σύλλογο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
