Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
Ο Ολυμπιακός έχει παράπονα για συγκεκριμένη φάση στο ματς με τον Λεβαδειακό.
«Θα παλέψουμε, θα ματώσουμε, θα αλλάξουμε, θα σας… νικήσουμε», σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς στα σόσιαλ μίντια, μετά τη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά με το γκολ του Σάλιακα.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν στάθηκε μόνο στο αποτέλεσμα και τη ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες για να πάρουν το τρίποντο, αλλά μέσα από το σχόλιό του έκρυβε και την οργή του Ολυμπιακού για τη διαιτησία. Για ακόμα μία φορά, οι Πειραιώτες είδαν τους διαιτητές να κλείνουν τα μάτια σε καταφανέστατη παράβαση, όπως αυτή στο 40 λεπτό.
Συγκεκριμένα, στη συγκεκριμένη φάση, δεν έχει δοθεί πέναλτι υπέρ του Φρόιλερ τον οποίο έχει αγκαλιάσει και πετάει στο χορτάρι ο Βρακάς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη. Ούτε ο διαιτητής Τσιμεντερίδης, αλλά ούτε και ο Παπαδόπουλος από το VAR έδωσαν κάτι και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σφοδρά παράπονα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου
