ΤΖΕΪΜΙ ΚΑΡΑΓΚΕΡ: «Φαντασίωση ότι θα πάνε ποτέ ο Χάαλαντ κι ο Εμπαπέ στη Νιούκαστλ»

Ο άλλοτε διεθνής άσος της Λίβερπουλ τόνισε ότι η Τσέλσι του Αμπράμοβιτς δεν έχει καμία σχέση με τη Νιούκαστλ των Σαουδαράβων και αποκάλυψε πότε… βλέπει τον πρώτο τίτλο μετά τη νέα ιδιοκτησία.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ, μέσω της στήλης του στην «Telegraph», σχολίασε την… εκτόξευση που ονειρεύονται οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ. 

«Η Νιούκαστλ με τους Σαουδάραβες, δεν μπορεί να συγκριθεί με την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς.

Η Τσέλσι, πριν από την πώλησή της, κέρδισε το FA Cup με παίκτες όπως ο Τζόλα, ο Γκούλιτ ή ο Ντεσαγί, αυτοί ήταν που «σήκωσαν» την ομάδα του Λονδίνου.

Ο στόχος ήταν να κάνουν το επόμενο βήμα και κέρδισαν το πρωτάθλημα της Premier League σε δύο χρόνια, αλλά είχαν ήδη προκριθεί στο Champions League και έπαιρναν παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Θα μου φαινόταν απίστευτο αν η Νιούκαστλ κατακτούσε κάποιο τίτλο πριν το 2030, η περίπτωση της Μάντσεστερ Σίτι έχει αποδείξει ότι δεν αρκούν μόνο τα χρήματα», τονίζει ο παλαίμαχος αμυντικός των «Reds». 

Για τα ονόματα που ήδη ακούγονται ότι θα προσεγγίσουν οι Σαουδάραβες:  

«Οι ποδοσφαιρικοί αστέρες θα πάνε στο Νιούκαστλ μόνο όταν δουν επιτυχίες. Ούτε ο Ντεκλάν Ράις δεν θα μπει στον πειρασμό να φύγει από τη Γουέστ Χαμ για το Νιούκαστλ. Είναι φαντασίωση να περιμένουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ ή ο Έρλινγκ Χάαλαντ να ενταχθούν στη Νιούκαστλ.

Δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ το Champions League και όλα τα πιθανά ρεκόρ που μπορούν να επιτύχουν εκεί, για ένα μακροπρόθεσμο project. Ναι, υπάρχουν χρήματα, αλλά υπάρχουν ήδη σύλλογοι στην ελίτ που θα πληρώσουν επίσης αυτά τα ποσά».  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News