ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου καταστρώνει πλάνο για Βόλο, Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό

Οι Σίντκλεϊ Φερέιρα, Χοσέ Κρέσπο, Φερνάντο Βαρέλα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια απασχολούν τον 52χρονο τεχνικό

 

Με τους Σίντκλεϊ Φερέιρα και Χοσέ Κρέσπο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Παρασκευής, επιβεβαιώθηκε πως η λίστα με το πλάνο προσέγγισης ων τριών αναμετρήσεων απέναντι σε Βόλο, Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό έχει συνολικά πέντε ονόματα σε πρώτο πλάνο. Και η παρουσία τους σε αυτό έχει να κάνει με την διαχείριση των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα θα μπορούσε να είχε πιεστεί για να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά η συντηρητική πολιτική που αποφασίστηκε να ακολουθηθεί έχει να κάνει με τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με το Βόλο σε σχέση με αυτές απέναντι σε Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό. Η αγωνιστική εικόνα του Βραζιλιάνου το τελευταίο διάστημα ήταν τέτοια που ο Λουτσέσκου ήθελε να ελαττώσει τις πιθανότητες να τον στερηθεί στα δυο επόμενα παιχνίδια. Την ίδια στιγμή, υπάρχει και ο Βιεϊρίνια, από τον οποίο ο Λουτσέσκου προσπαθεί να πάρει όσα έχει να δώσει ο Πορτογάλος αρχηγός και το πλάνο τον θέλει να αποτελεί επιλογή και στα τρία παιχνίδια είτε για το δεξί είτε για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προέρχεται από απουσία 1,5 μήνα και η αναμέτρηση με τον Βόλο φαντάζει ως μια καλή ευκαιρία για την επιστροφή του στη δράση, προκειμένου να βρει αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει δυο αγώνων που θα είναι περισσότερο απαιτητικοί.

Ο Φερνάντο Βαρέλα επιστρέφει σε μια στιγμή που τα κουκιά στους στόπερ παραμένουν μετρημένα, ειδικά από τη στιγμή που η επιστροφή του Χοσέ Κρέσπο έχει καθυστερήσει σε σχέση με τον αρχικά εκτιμώμενο χρόνο ανάρρωσης. Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης πέρασε αλώβητος τις… συμπληγάδες του κορωνοϊού στην εθνική ελπίδων. Ο κεντρικός αμυντικός είχε περάσει κορωνοϊό τον περασμένο Μάιο, αυτή τη φορά τη γλίτωσε, σε αντίθεση με μέλος της εθνικής ελπίδων που είχε περάσει κορωνοϊό, εμβολιάστηκε αλλά βρέθηκε θετικός, χωρίς συμπτώματα.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News