ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ 4-4 : Τρέλανε κόσμο ο Βόλος, στη ματσάρα της δεκαετίας!

Ο απίθανος Βόλος του Αμπασκάλ βρέθηκε να χάνει με 4-1 από τον ΠΑΟΚ και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ανεπανάληπτο 4-4 στην Τούμπα!

Τι ματς, τι θρίλερ, τι τρέλα! Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 0-1, πετυχε τέσσερα γκολ μέσα σε 18 λεπτά, και πήρε στο ημίχρονο πορηγούμενος με 4-1 και στο δεύτερο μερός… δεν εμφανίστηκε με το Βόλο να φτάνει σε ένα απίθανο, τρελό, μοναδικό 4-4, δυο λεπτά μετά από χαμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ!!!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει την ανούσια κατοχή και την ομάδα του Βόλου να ανοίγει το σκορ στο 14’ με τον πρώτο της σκόρερ, τον Τομ Βαν Βέερτ, σε μια φάση στην οποία οι ασπρόμαυροι έκαναν ούτε ένα, ούτε δυο αλλά τρία ατομικά λάθη, και τον Ολλανδό επιθετικό να «πιβοτάρει» και με σουτ να κάνει το 0-1. Στο 18’ ο Βόλος άγγιξε το δεύτερο γκολ, με τον Πουρίτα να πλασάρει και τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Τα καμπανάκια ακούστηκαν, η Τούμπα εξέφρασε τη δυσθυμία της για την εικόνα του ΠΑΟΚ που… έφαγε τη «σφαλιάρα» στο 14’ και στο 18’ βρέθηκε εκατοστά από το 0-2.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να ψάχνει τρόπο να φέρει τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Βόλου, και κατάφερε να φτάσει όχι απλά στην ισοφάριση, αλλά στο να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ μέσα σε 18 λεπτά! Η ισοφάριση ήρθε από στατική φάση, και συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Μιχαηλίδη να σκοράρει με κεφαλιά στο 24’. Στο 30’ ο Άκπομ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, με πλασέ προ κενής εστίας, μετά από ρήγμα που δημιούργησαν Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ. Τη σκυτάλη πήρε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος με τα δυο πρώτα του γκολ στη σεζόν, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, σκοράροντας στο 32’ και στο 42’! Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με συνολικά πέντε γκολ, και τον ΠΑΟΚ να νιώθει πως έχει «καθαρίσει» ένα ματς που πήγε να του στραβώσει.

Το είχε όμως «καθαρίσει»; Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Βόλο να μειώνει σε 4-2, με τον Μπατόλο να «τρυπώνει» ανάμεσα σε Βαρέλα και Τέιλορ, και να εκτελεί τον Πασχαλάκη, στο 53’, και συνεχίστηκε με τον Ροσέρο να κάνει το 4-3 στο 62’. Η αναμέτρηση έμοιαζε να μην έχει άμυνες… από χαρτί, με την ομάδα του Βόλου να μην έχει κάτι να χάσει, να παίζει την άμυνά της στη μεσαία γραμμή και να καταφέρνει να προβληματίσει τον ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση ήταν στην κόψη του ξυραφιού και μέσα σε δυο λεπτά έγινε το… ελα να δεις! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, με τον Κλέϊμαν να μπλοκάρει την εκτέλεση του Βιεϊρίνια στο 80’ και στο 82’ ο Ρινέρ έκανε με κεφαλιά το 4-4!  Το ματς έγινε ροντέο, με τον ΠΑΟΚ να αρχίσει να σφυροκοπεί, καθώς έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η λήξη του ματς βρήκε το Βόλο  να έχει κάνει την επιστροφή της χρονιάς και τον ΠΑΟΚ να μην ξέρει από που του ήρθε!

[5]

 

ΤΟ «ΑΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΙΤΑ

Η ιστορία του ματς είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Πουρίτα στο 18’. Και πάλι, δεν είναι σίγουρο αν θα βλέπαμε διαφορετικό ματς, με τη συνολική εικόνα του αγώνα, αλλά το 0-2 θα ήταν μια διαφορετική συνθήκη.

Ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΕΙΝΑΙ… «ΜΑΝΟΥΛΑ»

Ο Μπίσεσβαρ δεν είχε «χθεσινός» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν του δώσεις χώρο, να το μετανιώσεις. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός, μετά το 1-1, τα έκανε όλα να φαίνονται εύκολα…

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΓΙΑ

Ο Σέρβος ακραίος έψαχνε το πρώτο του γκολ, και στο πρώτο ημίχρονο «έγραψε» δυο γκολ και μια ασίστ. Το είχε ανάγκη και ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Ο Βόλος βρήκε τα γκολ της μεγάλης ανάκαμψης με δυο κεφαλιές και ένα μεγάλο γέμισμα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «χτυπήσουν» τον Δικέφαλο στον αέρα.

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ο Κλέιμαν μπλόκαρε το πέναλτι του Βιεϊρίνια, αποτρέποντας το 5-3, με τον Βόλο να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης δυο λεπτά αργότερα. Football, bloody hell!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News