ΘΕΛΤΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ 0-1: Ο Ράφα Μιρ την εκτόξευσε στη δεύτερη θέση
Η Σεβίλλη με γκολ του Ράφα Μιρ στο 56′ πήρε τη νίκη επί της Θέλτα με 1-0 εκτός έδρας και έφτασε τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στη δεύτερη θέση της La Liga με 17 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Σοσιεδάδ που έχει παιχνίδι περισσότερο.
Η Σεβίλλη επέστρεψε στιις νίκες μετά την ήττα από τη Γρανάδα στην προηγούμενη αγωνιστική της La Liga. Οι «Ανδαλουσιάνοι» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, παρά το γεγονός πως η Θέλτα εμφανίστηκε καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε τρεις πολύ καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος για να σκοράρει. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με αποτέλεσμα το θέαμα να λείπει.
Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία τη φετινή σεζόν, καθώς έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα σε οκτώ αγώνες, κάτι που επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά. Η μεγαλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στις αρχές του δευτέρου μέρους με το δοκάρι του Σάντι Μίνα.
Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκαν το γκολ με τον Ράφα Μιρ στο 54′ κάνοντας το 1-0, με το σκορ να μένει ως το τέλος και τη Σεβίλλη να φτάνει στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς σε ισοβαθμία με Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
