ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ: Άνοιξε αθλητικό κέντρο για paddle tennis (vid)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να έχει επιλέξει να μείνει εκτός πάγκων μετά την αποχώρηση από τη Ρεάλ, όμως δημιούργησε ένα αθλητικό κέντρο για paddle tennis.
Μια επένδυση αξίας 7 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο Ζινεντίν Ζιντάν καθώς δημιούργησε ένα αθλητικό κέντρο για paddle tennis που μάλιστα, είναι το αγαπημένο του χόμπι.
Μπορεί να αποφάσισε να μείνει εκτός πάγκων μετά την αποχώρηση από τη Ρεάλ αλλά θέλησε να έχει το δικό του αθλητικό κέντρο που θα φέρει τον τίτλο Z5, από το αρχικό του Ζιντάν και τον αριθμό που φορούσε ως ποδοσφαιριστής.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα (18/10) σε ένα προάστιο κοντά στη Μασσαλία. Το paddle tennis μοιάζει πολύ με το κανονικό τένις αλλά το κορτ είναι μικρότερο από αυτό του τένις, δεν υπάρχουν διπλές γραμμές και το δίχτυ είναι χαμηλότερο, ενώ η ρακέτα είναι πιο μικρή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
