ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αποδοκιμασίες και λαϊκά δικαστήρια στο Περιστέρι
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ούτε απέναντι στον Ιωνικό και ηττήθηκε, με μερίδα οπαδών της ομάδας του Περιστερίου να ζητά εξηγήσεις για την άσχημη εικόνα.
Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε πως δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και ηττήθηκε από τον Ιωνικό στην έδρα του με 2-0, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη σε εφτά αγωνιστικές στη Super League Interwetten.
Μετά το τέλος του αγώνα, μερίδα οπαδών των «Περιστεριωτών» πήγε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, ζητώνας εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζουν.
Η συζήτηση κράτησε για λίγα λεπτά, με τους παίκτες του Ατρομήτου να αποχωρούν για τα αποδυτήρια. Mάλιστα επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα μεταξύ του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιώργου Σπανού με οπαδό που αποδοκίμαζε τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Αγγελόπουλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Χρήστος Τζόλης: Ο Αρτέτα δεν σταματά τα τον αποθεώνει - «Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης»
- Εθνική: Φιλικό με την Πολωνία πριν τις κρίσιμες μάχες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου
- Αποκαλυπτικός Μεντιλίμπαρ: Η συνάντηση με τον Μαρινάκη, οι μεταγραφές και το πρόβλημα
- Ο χάρτης των πληρωμών από e- ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 24 έως 28 Αυγούστου
- Περιμένεις κούριερ; Μια απάτη στήνεται γύρω από ένα δήθεν SMS ειδοποίησης για παραλαβή δέματος
