ΜΑΙΚ ΜΠΟΥΝΤΕΝΧΟΛΖΕΡ: «Αποθεώνει» τον Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής των Μπακς για τον πάγκο της ομάδας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο
Οι Μιλγουόκι Μπακς άφησαν πίσω τους την εκτός έδρας συντριβή από τους Μαϊάμι Χιτ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα τα ξημερώματα της Κυριακής (24/10). Οι πρωταθλητές του NBA,επιβλήθηκαν με 121-111 επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, στο «AT&T Center», σημειώνοντας τη δεύτερή τους νίκη μετά από τρεις αγώνες.
Πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη, το παιχνίδι αυτό επεφύλασσε και αρκετό χρόνο συμμετοχής και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ, αγωνίστηκε για 21:38, καταφέρνοντας να πετύχει 4 πόντους και να πάρει 7 ριμπάουντ!
Μετά την λήξη του ματς, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μιλώντας, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην παρουσία του Θανάση: «Ο πάγκος μας βοήθησε εξαιρετικά απόψε. Νομίζω ότι ο Θανάσης μας έδωσε εξαιρετικά λεπτά στην άμυνα. Έκανε πολλά πράγματα, μας βοήθησε στα ριμπάουντ. Με τα προβλήματα στα φάουλ του Γιάννη, ο Θανάσης μας αγόρασε χρόνο. Και ο Τζόρτζ Χιλ ήταν φαινόμενο προερχόμενος απ’ τον πάγκο. Χρειάζεσαι τον πάγκο για να ξεπεράσεις δυσκολίες, τραυματισμούς ή προβλήματα με φάουλ».
“The bench tonight was really big for us. I thought Thanasis gave us great minutes defensively.”
Coach Bud’s ASL Press Conference: pic.twitter.com/Izh3Kv8BeK
— Milwaukee Bucks (@Bucks) October 24, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Το άνοιγμα στη Βραζιλία και το όνομα που ήρθε στην επιφάνεια
- Άρης Παρασκήνιο: Ο Καρυπίδης ανέλαβε την ευθύνη - Τι ζήτησε από τους παίκτες
- Ολυμπιακός: Ποιο είναι το γήπεδο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ανακατασκευή του ΣΕΦ
- Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις μετά την ΑΕΛ και το πρώτο μήνυμα των παικτών
- Super League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ 5-8
