ΚΑΡΜΕΛΟ ΑΝΤΟΝΙ: Έγινε ο 9ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ
Ο Καρμέλο Άντονι έδωσε μία απίστευτη παράσταση στο Staples Center με 28 πόντους στη νίκη των Λέικερς επί των Γκρίζιλις με 121-118, με το γήπεδο να τον αποθεώνει καθώς έγινε ο 9ος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.
Ο Καρμέλο Άντονι πήρε τους Λέικερς από το χέρι και τους οδήγησε στη νίκη με 121-118 επί των Γκρίζιλις, με τον 37χρονο φόργουορντ να θυμίζει τον παίκτη που λάτρεψε όλος ο κόσμος για πάνω από μία δεκαετία.
Ο Καρμέλο σκόραρε 28 πόντους και έγινε ο 9ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, φτάνοντας τους 27.423 πόντους και άφησε πίσω του τον Μόουζες Μαλόουν με 27.409. Την ώρα που πέρασε τον Μαλόουν με τρίποντο, το παιχνίδι σταμάτησε, με τους συμπαίκτες του στους «Λιμνάνθρωπους» να μπαίνουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας, ενώ και οι οθόνες του γηπέδου άρχισαν να δείχνουν highlights από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του.
Ο «Μέλο» είναι δεύτερος εν ενεργεία σκόρερ, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς που είναι τρίτος συνολικά με 35.445 και κυνηγά Καρλ Μαλόουν (36.928) και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (38.387). Επόμενος στόχος του Καρμέλο Άντονι είναι να ξεπεράσει τον Σακίλ Ο’ Νιλ με 28.596.
Here’s the Lakers tribute to Carmelo Anthony after moving into ninth on the scoring list. Sellout crowd now chanting, “Melo! Melo! Melo!” pic.twitter.com/Uebsm9D6ZC
— Bill Oram (@billoram) October 25, 2021
MELO. MONEY ?
24 PTS in 22 minutes off the bench for Carmelo Anthony! pic.twitter.com/ILKmgmIfPE
— NBA (@NBA) October 25, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
