ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Κοιτάζει Ελλάδα ο Σαράντης

Μετά από μία καλή σεζόν στην Κ18 της αγγλικής ομάδας…

Την περίπτωση της επιστροφής του στην Ελλάδα σκέφτεται το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Σαράντης. Ο 18χρονος χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως πλάγιος επιθετικός, εξετάζει σοβαρά την ιδέα του επαναπατρισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έπειτα από μια πετυχημένη σεζόν την περασμένη χρονιά με την U18 της Φόρεστ, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και καλή παρουσία, αφού σημείωσε στο πρωτάθλημα της U18 5 γκολ και έδωσε 6 ασίστ, δείχνει πλέον να το έχει πάρει απόφαση για το ταξίδι της επιστροφής.

Άλλωστε ο λόγος που είχε φύγει από την Ελλάδα για την Αγγλία ήταν εξαιτίας και του Covid 19, με την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα μας και την παύση που υπήρξε σε όλα τα επίπεδα στο ποδόσφαιρο.

Το γεγονός ότι στην Αγγλία δεν σταμάτησαν τα πρωταθλήματα υποδομών, όπως συνέβη στη χώρα μας, αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο στην επιλογή του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Πλέον, στο μυαλό του βρίσκεται η επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ να σημειωθεί πως πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και η επιλογή της Ολλανδίας. Όπως η περίπτωση της Βόλενταμ, η οποία την περασμένη σεζόν είχε εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News