ΠΟΡΤΟ: Αποκλεισμός σοκ από την Σάντα Κλάρα στο Κύπελλο
Η Πόρτο ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Σάντα Κλάρα και υπέστη αποκλεισμό σοκ από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.
Η Πόρτο εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και υπέστη αποκλεισμό σοκ από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα οι «Δράκοι» ηττήθηκαν με 3-1 από τη Σάντα Κλάρα και δεν κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού μονάχα η πρώτη ομάδα του ομίλου παίρνει την πρόκριση.
Το σκορ για του γηπεδούχους άνοιξε στο 17′ ο Χίντρις, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βάζει τα βαριά χαρτιά του στο ημίχρονο. Μάταια όμως καθώς η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε, με τη Σάντα Κλάρα να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με τον Ρικαρντίνιο στο 65′.
Η Πόρτο μείωσε με τον Ταρεμί στο 83′ και πίεσε έτσι ώστε να ισοφαρίσει, όμως η Σάντα Κλάρα άντεξε και τελικά σκόραρε στα χασομέρια με τον Ντα Κούνια στο 90+6′ πανηγυρίζοντας για την πρόκριση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πόσο αλλαγμένος θα είναι την Κυριακή σε σχέση με την αναμέτρηση του κυπέλλου
- Καμπελά: Η φόρμα του αγνοείται - Γιατί έχει μπει στο στόχαστρο των γαλλικών Μέσων
- Ολυμπιακός: Στο 11-0 το σερί - Πότε έχασε για τελευταία φορά από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα
- Τζέισον Τέιτουμ: Πάτησε παρκέ μετά από 299 μέρες!
- Ολυμπιακός: Γουρλωμένα δεν ήταν μόνο τα μάτια του Τζόουνς
