ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 1-3: Ένα αυτογκόλ άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης (vid)
Ένα απίστευτο αυτογκόλ άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης του Βόλου στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (1-3).
Ο Βόλος νίκησε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με 3-1 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Oι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν τα λάθη των Σερραίων στο δεύτερο ημίχρονο καθαρίζοντας το ματς.
Είχαν ανοίξει το σκορ στο 6′ με τον Μπαρτόλο αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 14΄με κεφαλιά του Μαρκιόνι ύστερα από σέντρα του Ανάκογλου. Ο Βόλος είχε δοκάρι στο 26΄με τον Ρομέρο αλλά χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Δημητρίου στο 57΄που «κρέμασε» τον γκολκίπερ του Καβουσάκη για να γίνει το 1-2.
Στο 78′ ο Ροσέρο βρήκε δίχτυα ύστερα από ασίστ του Μπαρτόλο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα
Oι ενδεκάδες
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81′, Χαιντάρα), Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι (77′ Τσιμίκας), Κρητικός, Κόνσι (77′ Σοφιανός), Ανάκογλου, Κανίς, Θεοδωρίδης (65’ Μέσι).
ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75′ Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46’ Φαν Βέερτ), Φερνάντες (35’ λ.τρ. Μπαριέντος), Νίνης, Μπαρτόλο (87′ Μεταξάς), Ροσέρο (87′ Τερεζίου) Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου) Βοηθοί: Αϊνάλης (Μακεδονίας), Χατζηνάκος (Δράμας) 4ος Τσιάρας (Καβάλας)
Τα γκολ της αναμέτρησης
Δείτε το 0-1
Δείτε το 1-1
Δείτε το 1-2
Δείτε το 1-3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
