ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ενδιαφέρον από δισεκατομμυριούχο Τσέχο για την εξαγορά της

Τις τελευταίες ημέρες προκύπτει ενδιαφέρον από δισεκατομμυριούχο Τσέχο για την εξαγορά της Γουέστ Χαμ…

Ο Ντάνιελ Κρετίνσκι μοιάζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Γουέστ Χαμ, αποκτώντας αρχικά το 27% του μετοχικού της κεφαλαίου.    

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sky Sports αναφέρει πως ο Τσέχος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι οι ιδιοκτήτης της Σπάρτα Πράγας αλλά και μετοχών στο «Royal Mail» και στο «J Sainsbury».

Μάλιστα τονίζεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επίπεδο διαπράγματεύσεων για την αγορά του 27%, με τις προοπτικές να είναι τέτοιες που επιτρέπουν και εξαγορά της ομάδας.

Ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η αγορά, αλλά αγγλικά μέσα κάνουν λόγο για deal από το οποίο μόνο η επισημοποίηση αναμένει.  Το μόνο “κόλλημα” είναι ότι δεν έχει τεθεί χρονικό διάγραμμα στο πότε θα προχωρήσει ο Κρετίνσκι στην ολική εξαγορά του πακέτου των μετοχών.

Σημειώνεται πως ο Κρετίνσκι δραστηροποιείται ενεργά στο χώρο τηε βιομηχανίας, της ενέργειας και των μέσως ενημέρωσης, ενώ σταδιακά έγινε και αυτός ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της οικονομίας της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News