ΧΑΚΑΝ ΤΣΑΛΧΑΝΟΓΛΟΥ: Τον πάει στα δικαστήρια ο πρώην μανάτζέρ του
Ο Μπεκτάς Ντεμιτράς ζητά 3 εκ. ευρώ κι ένα ρολόι από τον διεθνή μέσο της Ίντερ, σύμφωνα με τη «Bild».
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην μάνατζέρ του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Τούρκος μέσος του χρωστάει χρήματα και ένα ρολόι, σύμφωνα με δημοσίευμα των γερμανικών ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει η «Sport Bild», η δικαστική διαμάχη μεταξύ του μέσου της Ίντερ και του Μπεκτάς Ντεμιρτάς, ξεκίνησε μετά από καταγγελία του ατζέντη, ο οποίος ζητά 3 εκ. ευρώ κι ένα ρολόι από τον διεθνή Τούρκο μέσο.
Η διαφωνία φέρεται να προέκυψε το 2016. Οι δύο πλευρές διατηρούσαν σταθερή συνεργασία για έντεκα χρόνια μέχρι τη διαμάχη. Τώρα πρέπει να διευθετηθεί δικαστικά.
?⚖️ Bektas Demirtas, ex agente de Calhanoglu, ha denunciado y llevado ante los tribunales a Hakan. Le reclama más de 3M€ al futbolista del Inter.
[Sport Bild] pic.twitter.com/twBkEQNWnK
— Soy Calcio (@SoyCalcio_) October 28, 2021
Ο Χακάν Τσαλάχνογλου έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Γερμανία, όπου έπαιξε για την Καρλσρούη, το Αμβούργο και την Μπάγερ Λεβερκούζεν, πριν αποκτηθεί από τη Μίλαν το 2017. Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση εάν έχει οριστεί η ημερομηνία για τις δικαστικές διαδικασίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
