ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: Θα τιμηθούν στον Λευκό Οίκο από τον Τζο Μπάιντεν

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα γίνουν η πρώτη ομάδα του NBA που θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο μετά τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2016, καθώς στις 8 Νοεμβρίου υπάρχει προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν.

Πάνε πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που κάποια πρωταθλήτρια ομάδα NBA επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο, κατά τα ειωθότα. Ήταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι τιμήθηκαν από τον Μπαράκ Ομπάμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2016.

Έκτοτε, στο διάστημα 2017-2020, ουδεμία πρωταθλήτρια ομάδα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο ένεκα του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Με τον Τραμπ, πλέον, να αποτελεί παρελθόν από την… εξουσία και τον Τζο Μπάιντεν να τον έχει διαδεχτεί στον προεδρικό θώκο, η παράδοση επίσκεψης της πρωταθλήτριας του NBA στον Λευκό Οίκο, επιστρέφει.

Ως εκ τούτου, όπως αποκάλυψε το ESPN, οι εστεμμένοι πρωταθλητές, Μπακς, των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μπάιντεν στις 8 Νοεμβρίου, την επομένη του αγώνα τους στην Ουάσινγκτον απέναντι στους Γουίζαρντς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News