ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πανικός για ένα εισιτήριο για τον αγώνα με την Άιντραχτ

Σημαντική βοήθεια από τους φιλάθλους της ομάδας αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη πουλήσει πάνω από 20.000 εισιτήρια.

Όλοι πλέον στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ετοιμάζονται πυρετωδώς για την «μάχη» της πρώτης θέσης, όσο όμως και οι φίλαθλοι της ομάδας, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του αγώνα απέναντι στου Γερμανούς, καθώς οι Πειραιώτες με νίκη βάζουν πλέον γερά θεμέλια όχι μόνο στην πρόκριση αλλά και στην πρώτη θέση του ομίλου, κάτι το οποίο έχουν καταλάβει πολύ καλά και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο, ώστε να δώσουν τη δική τους δύναμη στην ομάδα.

Ήδη για τον αγώνα της Πέμπτης έχουν φύγει πάνω από 20.000 «μαγικά χαρτάκια» και με την προπώληση να συνεχίζεται, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο, με τους φιλάθλους να είναι έτοιμοι να «σπρώξουν» με τη φωνή τους την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει όλο και περισσότερο και τα εισιτήρια θα γίνονται όλο και πιο λίγα, γι’ αυτό και όποιος θέλει να αγοράσει το δικό του εισιτήριο, μπορεί να το κάνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00, αλλιώς και διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News